Vierdes nemen afscheid

17art15.jpgMet een ongelooflijk spetterend klank- en lichtspel namen onze vierdejaars op donderdag 28 juni afscheid van hun STC, waarin ze vier volle schooljaren mochten doorbrengen. Het lichtspel was niet voor niets doelbewust gekozen, want alles kaderde rond het gegeven “Lights out”, een duidelijke vingerwijzing naar het einde van hun verhaal.
Maar eerst mochten onze leerlingen in de voormiddag met de fiets op dropping naar Berlare, waar ze aan de hand van enkele zoekopdrachten de mooie streek van Overmere en zijn Donkmeer mochten bewonderen. Tussendoor kregen ze een kom soep en ’s middags mochten ze hun buikje vullen met een heuse spitburger, dankzij de bereidwillige hulp van Mevr. Linda, M Herman, Mevr. Jeanine, Mevr. Anita en M André. Ook de andere opdrachten voerden ze wel heel vlug en handig uit, want de eerste teams waren al op de eindpost omstreeks 14.50 u. Daar werden ze getrakteerd op een heerlijk ijsje – het was er het weer voor – en vervolgens peddelden ze opnieuw gezwind richting Eksaarde.

En ’s avonds vond dan het leuke optreden plaats met originele filmpjes, verrassende acts en hoogstaande muzikale optredens. Ze hadden een en ander wel terdege voorbereid.
Ten slotte dankte M. Koen namens de directie onze vierdejaars en wenste ze voor de toekomst alle succes toe. En zeg nu zelf… dat verdienen ze toch wel!

Vaarwel vierdejaars!

Terug naar overzicht