>> Op zoek naar info i.v.m. aanmelden en inschrijven? Klik hier <<

In het Sint-Teresiacollege kies je uit een ruim aanbod in de eerste graad en kun je nadien je talenten in de tweede graad verder ontwikkelen in de aso-studierichtingen Latijn, Wetenschappen en Economie of in de tso-doorstromingsrichting Sociale en technische wetenschappen. Je gaat in het aso voor een brede, theoretische en algemene vorming. In het tso verwerf je naast een brede algemene vorming ook een grondige technische kennis.
De studierichtingen aangeboden in onze school bereiden je voor op je verdere studiekeuze in de derde graad in één van de andere VLOT!-scholen.

Leerkrachten staan klaar om je stap voor stap te begeleiden in je groei naar zelfstandig studeren en zij doen dit in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor jouw mogelijkheden, talenten en interesses. Daarnaast zet het Sint-Teresiacollege cultuur, sport, creativiteit, ondernemingszin en maatschappelijk engagement hoog op de agenda. Je krijgt er de kans jezelf te ontplooien tot een rijke persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan opnemen in de wereld van morgen.

EERSTE GRAAD A-stroom TWEEDE GRAAD aso/tso
Alle info vind je op www.vlot.be Latijn Latijn (4/5u wiskunde)
Moderne
wetenschappen
Economie (4/5u wiskunde)
Wetenschappen
Sociale en technische vorming Sociale en technische wetenschappen
Handel Vervolgopleiding in campus SLC
Mechanica - elektriciteit Vervolgopleiding in campus VTI
EERSTE GRAAD B-stroom
Alle info vind je op www.vlot.be

Klik op jouw studiekeuze om de lessentabel van deze studierichting in te kijken.
Naast het uitgebreide studieaanbod van de VLOT-scholen kan je nog meer studierichtingen vinden op: www.onderwijskiezer.be