Openschooldag 2018

17art13.jpg“De zon staat er alleen voor vandaag!” De eerste woorden die Frank De Boosere uitsprak in zijn weerpraatje, die ochtend op zaterdag 5 mei. En inderdaad, diezelfde zon was de hele tijd superactief tijdens de openschooldag van Campus STC.
Overigens waren we niet de enige Vlot!-school die openschoolde. En ook op zondag stonden de deuren van enkele Vlot!-campussen wagenwijd open voor geïnteresseerde bezoekers en hun kind. Opmerkelijke vaststelling: heel wat ouders komen met hun kind dat nog in het vijfde leerjaar zit. Wellicht willen ze nu al een kijkje nemen om tijdens het volgende jaar op tijd te zijn bij de inschrijving. En uiteraard vertonen ze ook belangstelling voor de modernisering van het secundair onderwijs in september 2019.

We zullen vooral de beelden laten spreken. Jullie zien een reeks foto’s die genomen zijn tijdens de volledige open dag. We hebben de afbeeldingen chronologisch gerangschikt, waardoor je misschien de indruk krijgt dat ze lukraak werden geplaatst, maar dit is niet zo.
Bekijk alles eens rustig en stel vast dat we wel een heel “groene” school zijn…
Een hartelijke dank aan alle medewerkers op deze geslaagde dag!

Terug naar overzicht