Het Sint-Teresiacollege, gelegen in een landelijke en groene omgeving ver van de stadsdrukte, biedt de eerste en tweede graad van het algemeen secundair onderwijs (aso) en technisch secundair onderwijs (tso) aan.

Vanaf schooljaar 2015-2016 kun je in het eerste leerjaar A, naast de opties Moderne en Latijn, ook kiezen voor de opties Socio-economische activiteiten en Technische activiteiten.

Je gaat voor een brede, theoretische, algemene en/of technische vorming die aansluit bij je mogelijkheden, talenten en interesses en houdt vele mogelijkheden open voor je verdere studiekeuze naar de derde graad. De studierichtingen aangeboden in onze school bereiden je voor op je verdere studiekeuze in de derde graad in één van de andere VLOT!-scholen.

Leerkrachten staan klaar om je stap voor stap te begeleiden in je groei naar zelfstandig studeren en zij doen dit in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor jouw mogelijkheden, talenten en interesses. Daarnaast zet het Sint-Teresiacollege cultuur, sport, creativiteit, ondernemingszin en maatschappelijk engagement hoog op de agenda.

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap Scholen aan de Durme

Ben je oud-leerling(e) uit de periode 1998-2018 en op zoek naar een leuke herinnering aan het STC?
Bezoek dan zeker onze archiefpagina via https://archief.sint-teresiacollege.be.