HerfSTCuisine 2019

 

Het weekend van 16 en 17 november 2019 stond in het teken van onze HersfSTCuisine. Naar jaarlijkse traditie nodigen wij leerlingen en hun familie uit om in onze campus te komen genieten van een heerlijke maaltijd met drank.

 

De ouders werden warm ontvangen door onze directeur, waarna ze in een gezellig en sfeervolle eetruimte terechtkwamen. Daar werden ze door de personeelsleden evenals leerlingen bediend. Overheerlijke gerechten zoals vol-au-vent, Lokerse paardenworsten en zalmpapillot stonden op het menu. Een groentenassortiment en frietjes of kroketten konden uiteraard niet ontbreken.

 

Na het eten van deze heerlijke maaltijd kon iedereen plaatsnemen in de mooi aangeklede sporthal waar iedereen kon genieten van warme dranken en zelfgemaakte desserts. Chocolademousse en rijstpap werden door iedereen gesmaakt.

 

Met meer dan 600 bezoekers kunnen we spreken van een meer dan geslaagde editie. Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was op dit fijne evenement. We kijken met z’n allen uit naar volgend jaar.

Terug naar overzicht