HerfSTCuisine 2018

 

Herfst is het seizoen van de natuur met de warme kleuren. Tijdens deze periode vliegen de bladeren in het rond en halen we stilaan onze winterjas weer boven. Voor het vierde jaar op rij staat de herfst ook in het teken van de HerfSTCuisine op onze school. Tijdens dit weekend kunnen leerlingen en familie zich verwarmen met het heerlijke eten en de gezellige sfeer die STC aanbiedt.

 

De werkgroep HerfSTCuisine leverde opnieuw knap werk door dit feestweekend tot in de kleinste puntjes perfect te organiseren. Op zaterdag 17 november werden de deuren geopend en werd iedereen met open armen ontvangen door de leerkrachten, directie en leerlingen die vrijwillig wilden meehelpen aan dit gezellige evenement. In de refter werd de honger gestild door het heerlijke huisbereide eten. De mensen konden kiezen uit zalmpapillot, paardenworsten en vol-au-vent. Dit alles werd geserveerd met gezonde groenten, frietjes en kroketten. Als kers op de taart waren er ook zelfgemaakte desserts. Nadien kon iedereen vertoeven in de gezellig aangeklede sportzaal met een glaasje drank. Het perfecte moment voor een fijne babbel.

 

Ook op zondag 18 november was iedereen van harte welkom om te genieten van dit feestweekend. Het is fijn om te horen dat iedereen zich geamuseerd heeft. Het was wederom een geslaagde editie!

Terug naar overzicht