28ste Familiequiz

Beste quizliefhebbers

 

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

“Principes zijn als winden. Je houdt ze vast zolang je kunt, maar als je niét meer kunt, laat je ze heel stilletjes los.” (Gaston Eyskens)
We zouden het woordje principes willen vervangen door tradities. Na 27 versies nemen wij afscheid van onze onnavolgbare presentator Geert. Maar dit betekent niet dat ook de onvermijdelijke smartlap, de spontane dansjes en tenenkrullende woordspelingen verdwijnen.

 

Ook dit jaar nodigen we jullie uit voor onze “28ste familiequiz”. We starten op vrijdag 22 februari om 19.15 uur in de sportzaal.

 

Vorm een quizploeg van 4 tot 6 personen met daarin minstens 1 leerling van onze school en een 18-plusser, ofwel een ploeg met daarin minstens 1 oud-leerling.

 

Je betaalt op de avond zelf € 25 per ploeg. Kom tijdig zodat we om 19.15u. kunnen starten.

 

Wie het al meemaakte, weet wat er te gebeuren staat:
10 razend (ont)spannende ronden met uiteenlopende vragen, prachtige filmpjes en beelden, leuke raadsels, 1,5 ervaren quizmasters, een droogje en een natje en een schitterende prijzentafel.

 

Ook dit jaar rekenen we op nieuwe ploegen om de strijd aan te gaan met de “anciens”.

 

Inschrijven kan enkel via onderstaand formulier.
Wie eerst inschrijft heeft de beste plaats… We hebben dit jaar helaas slechts plaats voor een 50-tal ploegen.

 

Tot vrijdag 22 februari!

 


Inschrijven is niet meer mogelijk.

Klik hier om onderstaande lijst te vernieuwen, als je je ploegnaam niet terugvindt en het inschrijvingsformulier daarnet met succes verzonden hebt.

Terug naar overzicht