10.586 euro voor het goede doel

 

Door wind en regen wandelden de leerlingen van het STC naar Puyenbroeck. Daar hebben we een prachtig bedrag van 10.586 euro overhandigd aan Studio Brussel voor de Warmste Week. Deze opbrengst gaat naar 4 goede doelen: Alderande, Hagewinde, CAR Kapelhof en Tanderuis. Dit geld werd ingezameld door een tal van schitterende acties.

 

Een team vol enthousiaste leerlingen en leerkrachten hebben zich dit trimester beziggehouden met de verkoop van warme chocolademelk, wafels en koekjes. Dit gebeurde tijdens de middagpauzes, maar ook tijdens het oudercontact kon iedereen smullen van deze lekkernijen. Ook kon iedereen genieten van heerlijke spaghetti bolognaise. Daarnaast vond er op onze campus een gezellige kerstmarkt plaats waar verschillende drankjes en versnaperingen te verkrijgen waren. Voor de filmliefhebbers was er ook goed nieuws! Tijdens de middagen werd onze school omgetoverd tot een bioscoop waar iedereen zijn lachspieren kon uittesten met de komedie “Johnny English”. Wat de leerlingen ook zeer leuk vonden, was het warmste podium. Op vrijdag 30 november konden de leerlingen immers hun talenten laten zien. Zelfs de leerkrachten hebben een act voorbereid. Zij zongen een herwerkte versie van het populaire popnummer Shotgun. 2 dagen later stond er met het aperitiefconcert een heus evenement op de planning! Ook daar konden de leerlingen zich van hun beste kant laten zien aan hun familie en vrienden.

 

Wij willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen voor het goede doel. Wij zijn als school zijnde ontzettend trots. Laat ons hopen dat 2019 nog mooier wordt! Prettige feestdagen!

Terug naar overzicht